Vintage Kafferiet

Natascha Dufour, der ejer den hyggelige lille møbelbutik/café på H. C. Ørstedsvej 22, rigtig glad for sin QRTown sticker; “Jeg er positivt overrasket over, hvor mange mennesker, der har scannet koden, og som går fra min butik med “butikken i lommen”, hvis man kan sige det.”

Det er rigtig god reklame, synes jeg – og så er det jo billigt for mig.”, siger Natascha. “Desuden er det fedt, at jeg selv kan bestemme indholdet på siden, og skifte billeder og priser ud, som det passer mig - og at jeg kan finde ud af at gøre det selv, ikke mindst.”

“QRTown-systemet er faktisk så nemt at finde rundt i, at selv jeg kan finde ud af det - og det siger en del.” siger Natascha og smiler.

LUNE DE MIEL

Forretningen LUNE DE MIEL ligger på H.C. Ørstedsvej 53 på Frederiksberg. Her sælges både smukt restaurerede møbler, tæpper og brugskunst fra bl.a. House Doctor. Butikken fungerer som udstillingslokale for de fine borde, stole og hylder, der altid er at finde hos LUNE DE MIEL.

I vinduet ud mod gaden sidder naturligvis en QRTown sticker. Den har siddet der i en måneds tid, og har indtil videre givet både positive tilbagemeldinger og spændende spørgsmål fra kunderne.

Sankt Gertruds Kloster

Sankt Gertruds Kloster har ligget på Hauser Plads i København siden 1975. Stedet er flittigt besøgt, hvilket er let at forstå, når man kigger på det indbydende menukort. Personalet er yderst imødekommende, og omgivelserne nogle af de smukkeste i København.

I Sankt Gertruds Klosters vindue mod gaden sidder en QRTown sticker. Der har den siddet i et par måneder, og indehaveren Claus Valdemar Løvensten er allerede meget tilfreds med den respons, han har fået på stickeren.

Vintage Kafferiet
Lune De Miel

Skt. Gertruds Kloster